• Nutribullet

I samarbete med Nutribullet fick de Europeiska mästarna ta emot en "Magic bullet", en blender som bryter ner färska livsmedel på ett sätt så kroppen tar upp näringen direkt.

• Finnerödja

I samarbete med Finnerödja blev det möjligt att servera smoothies av svenskodlade bär. Stort tack till Finnerödja!

Huddinge Brottarklubbs historia

Huddinge Brottarklubb är en av Huddinge kommuns äldsta och mest anrika föreningar. Här har fostrats både SM vinnare och medaljörer vid internationella mästerskap.

1994 lades verksamheten ned. 2005 återuppstod Huddinge BK efter att ha varit nedlagd i nästan 12 år. Dåvarande kultur och fritids chefen tyckte att Flemingsberg skulle vara ett passande område att starta en brottarklubb i.

Ganska snart fick vi en tom och kall källarlokal i ett parkeringshus mitt i Flemingsberg. Området är mångkulturellt och till oss kommer barn och ungdomar från många olika länder. Tillsammans har vi alla skapat en unik plattform som representerar området. Glädejen och harmonin som infinner sig i lokalen på Diagnosvägen är avgörande för de aktivas utveckling och välmående.

Under åren som gått har kommunen och Huge tillsammans via olika projekt lagt ned miljontals kronor på att förbättra förutsättningarna i vår lokal. Idag förfogar vi över en yta på ca: 600 kvm. Efter hårt arbete och mycket kärlek till vår idrott  har verksamheten blommat ut.

Hos oss tränar allt från nybörjare till Olympiska deltagare. Det finns många anledningar till att Huddinge Brottarklubb är en framgångsaga. I föreningen finns många duktiga och välmeriterade tränare och ledare. Neno Jovanovic drog i gång verksamheten vid dess start 2005 och han är föreningens ordförande, Neno är verksam i nästan alla träningsgrupper. För sitt arbete inom föreningen har Neno blivit nominerad och prisad vid olika kulturella och idrottsliga evenemang.

Fd värlsmästaren Jimmy Samuelsson bidrar med mycket gedigen kunskap i många av våra träningsgrupper, Jimmys enorma brottningserfarenhet hjälper de aktiva att ständigt utvecklas. Förbundskaptenen Mohammad Babulfath var med som aktiv vid OS 2004 och vid OS I London 2012 var han med som ledare.

De gånger Mohammad inte är på landslagsuppdrag hjälper han föreningens aktiva att utvecklas. Zoran Sehter, Hasan Sertcanli och Damir Fazlic gör ett fantastiskat arbete med de yngsta deltagarna i föreningen.

Huddinge BK har från start arbetat på flera olika plan. De aktiva får hjälp och utbildning i mycket mer än träningen på mattan.

VÅRA SPONSORER